HomeThuiskoken

Chef kok aan huis

Het is vaak ontzettend fijn om familie en vrienden te ontvangen in eigen huis, om in een vertrouwde omgeving te genieten van elkaars gezelschap. Nadeel is dat u meestal erg druk bent de gasten te voorzien van hapjes en drankjes en de voorbereiding hiervan.

Gewoon Marcel Bruinsma heeft hier een oplossing voor! Als chef kok kom ik graag bij u thuis om een ontbijt, lunch of een 3, 4 of 6 gangen diner te bereiden voor u en uw gasten. Ik voorzie u graag van advies en kan meedenken om een origineel en verrassend menu samen te stellen, geheel naar uw wens. Ik bereid de maaltijden met verse, ambachtelijke producten en het is inclusief drankjes.

Inbegrepen bij de chef kok aan huis

  • Boodschappen en de nodige bereiding vooraf, om u en uw gasten tijdig te kunnen
  • Bedienen
  • Servies, glaswerk en bestek passend bij de gerechten
  • Bereiding van ontbijt, lunch of diner bij u thuis
  • Opruimen en schoonmaken

Kortom, het enige wat u hoeft te doen is uw gasten een uitnodiging te versturen. U kunt lekker achterover gaan zitten en u hoeft zich zelfs om de afwas niet druk te maken! Ik ben gespecialiseerd in het samenstellen van verrassende menu’s voor mensen met specifieke dieetwensen, vegetarische voorkeur of andere speciale wensen.
 


Gewoon Marcel Bruinsma

Ben je op zoek naar verrassende catering op maat, binnen je budget, waarbij iedereen meegeniet? Ook degenen met voedselintoleranties en allergieën? Met plezier en liefde kook ik, Marcel, een maaltijd die volledig aansluit bij jouw wensen en budget. Particulier en zakelijk. Of het nu gaat om een bruiloftsreceptie met een paar hapjes of een complete bedrijfsbarbecue.

Bijzondere wensen? Heel gewoon.

Contact opnemen

Nog geen plannen voor de Paasdagen?
Vraag naar de mogelijkheden, bv de gourmetpakketten
© 2020 Gewoon Marcel Bruinsma