HomeOver Marcel

Gewoon Marcel Bruinsma

Marcel BruismaDe naam zegt het al: Gewoon Marcel Bruinsma. Een gewone man, die zijn ongewone passie en talent voor eten en koken heeft omgezet in een professioneel cateringbedrijf. Na jarenlang experimenteren en variëren en het behalen van mijn koksdiploma, mag ik nu dagelijks mensen laten genieten van mijn verrassende kookcreaties.

Daarnaast denk ik graag mee met mijn klant en kan ik advies geven betreft de samenstelling van het menu. Ik ben een cateraar op maat, waarbij ik mijn culinaire creaties afstem op de wensen en het budget van mijn klant.

Alles is bespreekbaar

Alles is bespreekbaar en vrijwel alles is mogelijk. Voor de grote en de kleinere budgetten. Particulier en zakelijk. Luxe en eenvoudig. Variërend van 2 tot 500 mensen. Een lunchbuffet of take-away lunch voor de teamdag, diner en fingerfoods voor een bruiloft of een all-in BBQ in de achtertuin. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Ik kook met verse, ambachtelijke producten en in alles wat ik bereid zijn verrassende elementen te vinden. Daarnaast wil ik toegankelijk blijven voor iedereen en zorg ik ervoor dat het betaalbaar blijft.

Neem contact op Bekijk de verschillende events

Bijzondere voorkeuren

Ik heb mij gespecialiseerd in bijzondere voorkeuren, zoals specifieke dieetwensen of een vegetarisch menu. Ik werk niet met ‘een bordje apart’, maar besteed speciale aandacht aan de bijzondere voorkeur en mijn streven is dat mijn klanten vooral sámen kunnen genieten. Ik richt mij op het totaal ontzorgen van mijn klant. Naast het bereiden van de maaltijden draag ik zorg voor de opbouw en het afbreken en de aanlevering van de juiste spullen. Het is ook mogelijk uw feest of event in zijn geheel door Gewoon Marcel Bruinsma te laten organiseren, waarbij naast de maaltijden ook zorg wordt gedragen betreft bijvoorbeeld locatie, aankleding, etc.

Mijn doel is om mijn klant een onvergetelijke en onbezorgde belevenis te geven. Gewoon, omdat ik ervan houd mensen op deze manier blij te kunnen maken. Wilt u meer weten? Bel of mail mij gerust en ontvang zo spoedig mogelijk een reactie.


Gewoon Marcel Bruinsma

Ben je op zoek naar verrassende catering op maat, binnen je budget, waarbij iedereen meegeniet? Ook degenen met voedselintoleranties en allergieën? Met plezier en liefde kook ik, Marcel, een maaltijd die volledig aansluit bij jouw wensen en budget. Particulier en zakelijk. Of het nu gaat om een bruiloftsreceptie met een paar hapjes of een complete bedrijfsbarbecue.

Bijzondere wensen? Heel gewoon.

Contact opnemen

Nog geen plannen voor de Paasdagen?
Vraag naar de mogelijkheden, bv de gourmetpakketten
© 2020 Gewoon Marcel Bruinsma