HomeKlantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

10 gasten beoordeelden ons

Zelf een beoordeling schrijven
Geschreven op 9 januari 2020

Wij hebben voor tweede kerstdag diverse dingen bij Marcel besteld voor de steengrill. De aardappelsalade met linzen was werkelijk voortreffelijk en het vlees en de vegetarische burgers waren van zeer goede kwaliteit. Je kon duidelijk merken dat alles met zorg en aandacht bereid was. Alles werd netjes vacuüm verpakt geleverd waardoor we makkelijk nog dingen in konden vriezen voor een andere keer. Wederom zijn we weer zeer tevreden!
Creative cuisine · Heerlijk eten

Fam Corts
Fam Corts
Geschreven op 15 oktober 2019

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen Marcel

Super bedankt, ook voor het meedenken J

Trendy Hair Company
Trendy Hair Company
Geschreven op 12 juli 2019

Lieve Marcel,

Een nieuw pand

Daar komt heel wat bij kijken. En van te voren denk je dat je overal tijd voor hebt. Nou wij (Ralph en ik) kunnen uit ervaring zeggen dat dit niet zo is.

Nieuw pand - Opening

Na al die weken klussen & opknappen, wil je het pareltje natuurlijk aan de buitenwacht laten zien. Trots op wat je bereikt hebt en anderen hierin meenemen.

Opening - zelf doen

Als je ook maar 1 seconde denkt dat je hier zin en tijd voor hebt, dan heb je het mis. Nee Ralph en ik waren er al heel senl uit, dat gaan we niet zelf doen.
Gewoon omdat wij dat niet zo goed kunnen
Gewoon omdat wij daar de tijd niet voor hebben
Gewoon omdat wij denken dat iemand daar veel beter in is

Juist, dan moet je dus gewoon naar Marcel Bruinsma
Hoe fijn is het dan, dat je de zorg over de catering bij Marcel neer kan leggen?

Omdat je dan weet dat het goed komt
Omdat je dan weet dat je gasten tiptop verzorgd worden
Omdat je dan zelf volop kan genieten van de opening

Marcel, ongelofelijk bedankt voor je goede zorgen, je kwaliteit en meedenken en het overnemen van onze zorgen. Heel erg bedankt!

Repro Baarn en Krista Peeters Design raden Marcel Bruinsma aan bij alle vormen van eten en drinken en het ondersteunen en organiseren daarvan!

Krista Peeters en Ralph Ratterman
Krista Peeters en Ralph Ratterman
Geschreven op 2 juli 2019

2 juli 2019 werd ik 50 jaar, met Sarah pop en al. Al jaren spookt de wens door mijn hoofd dat ik op de dag zelf (een dinsdag) een picknick in het bos wil geven voor een klein groepje dierbaren

Ik ga zelf regelmatig picknicken en die ervaring deel ik maar al te graag met hen. Via Patrick Brands kwam ik in contact met Marcel Bruinsma: "Marcel vindt dat superleuk om te doen", zei Patrick
De offerte was duidelijk en al snel wist ik, Marcel kon mijn wensenlijst voor mijn Sarah-picknick perfect invullen:
* Geen plastic (zuinig op de natuur zijn)
* Beter leven vlees
* Midden in het bos alle zorgen voor eten en drinken uit handen nemen
* Picknicken op grote kleden met kussens op de grond

En zo gebeurde het ook, 2 juli brak aan, een prachtige zonnige dag werd een fantastische herinnering!!! Zonnig, 24 gradenen de gasten bleven nog lang hangen op de picknickkleden Genietend van het zalige eten en van elkaar. Gewoon op een doordeweekse dag op een kleed midden in het bos. En iedereen was zen, voldaan en blij. Vooral ik!

Het eten:
Voor ieder wat wils, voor de personen met allergie voor olijfolie, was er lekkers genoeg. Zoet voor de zoetbekken uit mijn familie. Vegetarisch, kip, vlees of vis, iedereen smikkelde lekker

Marcel je bent een topper! Mede dankzij jou is mijn droom uitgekomen!

Inge Verschuur
Inge Verschuur
Geschreven op 29 juni 2019

Met Marcel worden onze events altijd een succes. Lekker eten en drinken, compleet ontzorgd en met een vriendelijke service.

Heerlijk eten · Uitstekende waarde · Creative cuisine · Good for parties · Ervaren koks · Gediplomeerd personeel

Martien Verstralen van Sogeti
Martien Verstralen van Sogeti
Geschreven op 27 mei 2019

Beste Marcel,

Via deze weg willen we je nog heel erg bedanken voor al je werk op en rond onze bruiloft op 25 mei. We hebben ons geen moment zorgen moeten maken om het eten of drinken en de late night hamburgers waren heerlijk :)! Nogmaals bedankt!

Michel & Arienke van Winkoop
Michel & Arienke van Winkoop
Geschreven op 3 mei 2019

Stress, stress, we moeten de BBQ nog regelen. O hier ligt een blaadje met de plaatselijke vleesstouwer, ja vleesstouwer want hij rekende met 7 vleesjes per persoon. Pff volgens mij een aanslag op de veeteelt in Nederland

Beste Marcel,

Zondag nota bene op je verjaardag, gebeld of je een BBQ kon regelen voor dinsdagavond, geleverd op een vakantiepark. Je hebt alles top geregeld, overheerlijke salades en top vlees compleet met BBQ. Alles goed in verhouding en zo ook de prijs. Heel de familie heeft genoten. Onze dank is groot

Herco van Loon van Beleving Bloemsierkunst
Herco van Loon van Beleving Bloemsierkunst
Geschreven op 26 april 2019

Drie jaargangen door de schuifdeuren! Een brainstorm over een nieuw project. Voor 3 coaches die na 15 jaar hun maatschap gaan beëindigen. Wat een ideale gelegenheid om op te luisteren met een lunch verzorgd door niemand minder dan Gewoon Marcel Bruinsma. Marcel parkeerde zijn bus op de oprit, bracht alle ingrediënten, borden en bestek in de keuken en ging achter de schuifdeuren aan het werk. Onze meeting werd af en toe onderbroken doordat hij bescheiden door de schuifdeuren kwam met een heerlijk gerecht. Eten verbindt, maar dat weet Marcel allang! Ik kan Marcel Bruinsma van harte aanbevelen als thuiscateraar!

Hanneke Kiel van Boekportret.nl
Hanneke Kiel van Boekportret.nl
Geschreven op 30 september 2018

Marcel heeft het viergangendiner van mijn bedrijf Aan Tafel verzorgd. Wat een succes, de gasten hebben genoten! Heel erg bedankt!

Merel Popeliers van Aan Tafel
Merel Popeliers van Aan Tafel
Geschreven op 20 september 2018

Marcel heeft de catering voor onze bruiloft grotendeels verzorgd. Hapjes voor bij de champagne, een zeer complete BBQ en hapjes voor het feest 's avonds.

Alles was vers bereid en er werd zonder problemen rekening gehouden met allergieën van onze gasten. Echt een aanrader!

Jurgen Corts
Jurgen Corts
Nog geen plannen voor de Paasdagen?
Vraag naar de mogelijkheden, bv de gourmetpakketten
© 2020 Gewoon Marcel Bruinsma