HomeFingerfoodHaute cuisine / luxe hapjes

Fingerfood Haute Cuisine / luxe hapjes

Onze hapjes zijn vooral geschikt voor een verjaardag, receptie- of feestelijke borrel. De hapjes worden gemaakt op krokante toastjes, als hapje in een glaasje of op een disposable schaaltje. U moet daarbij denken aan bijvoorbeeld huisgemaakte filet americain gerookte zalm met ei, gevulde komkommer, roombrie met cranberryjam, ardennerpaté, huisgemaakte makreelsalade, etc.

Onze hapjes zijn origineel, creatief en net even anders. Ik bespreek graag de individuele wensen en maak daar dan een op maat gemaakt assortiment aan hapjes voor. De hapjes worden gepresenteerd op bijvoorbeeld schaaltjes, amuselepels, kleine glaasjes, wekpotjes of conserven blikjes. Amuses waar u aan kan denken zijn bijvoorbeeld een  spiesje mozzerrella/tomaat/poffertje met pesto, mangochutney met gerookte kip en ruccola, bietencarpaccio met een dressing van balsamico en chocolade, bruscetta met een doperwtenpuree en Parma ham, mini carpaccio, mini vitello tonnata en diverse soorten wraps.

Ook kunt u kiezen om een warme amuse te serveren zoals een pizzabonbon, hartige muffin met garnalen en rode peper of een mini-worstenbroodje met zuurkool en rookworst

Verzorgd door Gewoon Marcel Bruinsma

Voor lekkere en smaakvolle hapjes bent u bij Gewoon Marcel Bruinsma aan het juiste adres! Ik maak alle hapjes vers en precies op maat. U hoeft dus niet weken van te voren al een keuze te maken en ook de aantallen kunnen op het laatste moment nog worden bijgesteld. Het belangrijkste is dat uw gasten verrast worden met originele, creatieve en smaakvolle hapjes!

Meer fingerfood optiesContact opnemen

Nog geen plannen voor de Paasdagen?
Vraag naar de mogelijkheden, bv de gourmetpakketten
© 2020 Gewoon Marcel Bruinsma